Wedstrijdverslagen

EGVV 1 niet opgewassen tegen Sp. Rekken 1.

17 Feb 2020

                                  

 

EGVV 1 mocht vandaag aantreden tegen Sp. Rekken 1. Rekken is thuis nog ongeslagen, waardoor de mannen uit Gelselaar wisten dat hen geen makkelijke middag te wachten stond. Daarnaast is de lappenmand ook alles behalve leeg: de langdurig geblesseerde Silard kon vanzelfsprekend nog niet aantreden. Het gaat met hem wel de goede kant op na zijn kruisbandoperatie. Daarnaast is ook Thomas nog altijd geblesseerd (neusproblemen). Deze week kwamen daar ook Matthias (knieproblemen) en Matthijs (kuitklachten) bij. Gelukkig stonden de jongens van EGVV 2 (zon.), EGVV 2 (zat.) en EGVV 3 weer voor ons klaar om de gaten op te vullen. Niels H., Boas en Ilvan hartstikke bedankt! Of bovenstaande niet genoeg was moest zelfs trainer Tim geblesseerd afhaken. Hij had een hersenschudding en moest daarom rustig aan doen van de dokter. Bernd-Henk, normaal team-manager, stond daarom paraat als ad interim naast assistent Rick. 

Over de winderige wedstrijd kunnen we vrij kort zijn. Voor EGVV was het vooral tegenhouden, waarbij het probeerde om er spaarzaam in de counter uit te komen. Het verdedigen ging naar behoren, waarbij Rekken natuurlijk wel enkele kansen creëerde. Hier kwam EGVV goed uit. Na een dik kwartier kreeg Rekken wat fortuinlijk een penalty mee. Een hoge voorzet werd door Jelles aangenomen, waarbij de bal al dan niet op de hand / arm kwam. Scheidsrechter Reuvenkamp uit Goor wees resoluut naar de stip. De penalty die volgde werd goed onderin de hoek geschoten: 1-0. Hierna kreeg Rekken nog wat kansen op meer, maar het bleef bij één doelpunt. EGVV creëerde nagenoeg niets, waardoor de ruststand 1-0 was. 

Na rust veranderde het beeld niet echt. Rekken viel aan en EGVV hield tegen. In minuut 72 en 75 lukte dit niet waardoor Rekken de 2-0 uit een afgeslagen corner binnen schoot en de 3-0 uit een counter kon aantekenen. EGVV probeerde het wel, maar kreeg de spreekwoordelijk voet niet aan de trapper. Derhalve werd het 3-0: een terechte nederlaag voor EGVV. Echter geen man over boord, koploper Rekken was te goed voor EGVV. 

Aankomende week is EGVV vrij i.v.m. carnaval. Een deel van de selectie heeft een trainingskamp belegd in Groningen om aan de teambuilding te werken. Voor EGVV verder een mooi moment om de lappenmand wat leger te krijgen. Hierna volgen drie thuiswedstrijden waar EGVV de volle punten moet pakken. Tenslotte nog een bedankje naar de fanatieke supporters die in (weer en) wind weer paraat stonden. Tot over enkele weken! 

Geschreven door B. Klein Braskamp

 


Wedstrijdverloop

 

0'

 

Aftrap

 

 

17' Doelpunt   1-0

 

45'

 

Einde Periode

 

 

           
  Wissel Boas Meutstege vervangt Jelles Tjoink  

 

45'

 

Aftrap

 

 

72' Doelpunt   2-0
75' Doelpunt   3-0
83' Wissel Niels Haarman vervangt Ilvan Schrijver  

 

90'

 

Einde Periode

 

 
Terug naar overzicht
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia