Wedstrijdverslagen

Derde nederlaag op rij EGVV 2 zondag

10 Oct 2012

Sportpark ‘de Bult’ te Vragender, zondag 7 oktober 2012, kick off 9.30 uur.

Het was vanmorgen vroeg opstaan voor de verre uitwedstrijd naar het lommerrijke Vragender. Met dertien man vertrokken we vanuit Gelselaar. Walter Gemser was er ook bij door de vele afwezigen. Hij moest samen met Harmen op de bank plaatsnemen. Han werd ondanks tien tegengoals in de afgelopen twee wedstrijden geselecteerd voor het eerste van EGVV. Paul Sprukkelhorst was dan ook keeper met voor zich De Vries, Voskamp, Groenhout, Luttikhedde; Vree Egberts, Mensink, Boulahrir, Hondelink; Klarenberg en Wanink.
We begonnen sterk aan de wedstrijd. Drie goeie kansen konden niet worden benut door Raymon en Dick.

En toch stonden we naar twintig minuten voetballen in de zon met 3-0 achter. Twee goals werden veroorzaakt door te korte tikkies terug op Paul. De grasmat was perfect, maar had wel een maaibeurt verdiend. Het laatste kwartier voor rust waren we weer beter. Alleen Raymon scoorde door van buiten de 16 de bal in de kruising te jagen.

In de rust mochten de twee bankzitters invallen en we waren dan ook de gehele tweede helft de betere ploeg. Raymon maakte wederom een goal en dat bracht de spanning enigszins terug. Door een omstreden beslissing van de scheidsrechter kreeg KSV een vrije trap net buiten de 16 meter. De bal was onhoudbaar voor Paul: 5-2. Raymon scoorde daarna nog wel fraai 5-3 met zijn hoofd. De assist was van Harm-Jan. We konden ondanks veel kansen maar twee keer scoren in de twee helft.

Doelpuntenmaker: Raymon (3x)

Cafe-Restaurant Vennebekken MotM: Harm-Jan