DEC’10 D2 wint met passie en strijd

09 Oct 2012

DEC’10 speelde afgelopen zaterdag tegen BSC Unisson. Ze waren nieuw in de competitie gekomen dus wisten niet hoe sterk ze waren. DEC’10 wilde wat rechtzetten na de verloren wedstrijd tegen Witkampers. Dec’10 begon goed en met veel passie aan de wedstrijd na een paar kansen gehad te hebben opende Stijn de score door een goede actie. In de 10 min maakte Ramon beheerst de 0-2 en 15 min was het weer Ramon die de 0-3 voor zijn rekening nam. In de 19 min was Roan die de 0-4 maakte.DEC’10 zat op rozen en speelde zeer goede wedstrijd.

Vlak voor rust maakte Ramon zijn derde doelpunt van de dag en DEC’10 ging met 0-5 de rust in. Tweede helft ging DEC’10 door waar het gebleven was met goed voetbal. BSC Unisson liet zich niet gek maken en kwamen er paar keer gevaarlijk door maar Jelmer redde een paar zeer goed. DEC’10 maakte in 54 min de 0-6 was tevens mooiste doelpunt van de dag gescoord door Marien die volgens leider Paul wel juichen mag als die doelpunt maakt maar deed die niet. 60 min maakt Roan zijn tweede van de dag 0-7. Daarna krijg Boas nog een grote kans maar schiet tegen de lat aan helaas. Laatste doelpunt maakt Ramon en zo wint DEC’10 met 0-8 van BSC Unisson. Wij danken de supporters die massaal mee gereisd zijn om de jongens aan te moedigen. Op 27 oktober speelt DEC’10 tegen de nummer 6 competitie Klein Dochteren om 11.15 statistieken 3 wedstrijden gespeeld 4 punten 8 voor en 18 tegen.