DEC'10 D2 verliest van Witkampers

02 Oct 2012

Op woensdagavond stond de wedstrijd van Dec’10 D2 gepland i.v.m. schuttersfeest. JW was er niet bij, hij zit in Ethiopie wensen hem veel plezier. 18.30 is de aftrap onder leiding van scheidsrechter Ruben Hilhorst. Al in de eerste minuut is
Witkampers gevaarlijk maar de verdediging van dec’10 werkt goed weg. In de 4 min krijgt Witkampers een grote kans die maar net naast gaat. In de 6 min slaat Witkampers toe en maken ze 0-1.

In de 8 min maakt Witkampers via een voorzet 0-2. 14 min is het Marien die een schot van Witkampers van doellijn haalt. 16 min maakt Witkampers via een corner 0-3. Witkampers is de eerste helft toch de sterkere maar paar goede reddingen van Jelmer blijft het 0-3. Dec’10 D2 kruipt langzamerhand uit zijn schulp en is in de 18 min dat Boas net naast schiet. 20 min is Kevin Heutinck die een grote kans op 1-3 krijgt maar schiet tegen de keeper aan.De ruststand 0-3.

In de tweede helft zeer sterk begin van Dec’10 D2 na goede peptalk van Han Ziel.36 min dat Ramon een grote kans krijgt maar schiet net naast. Ondanks dat Witkampers in 38 min grote kans op 0-4 krijgt is Dec'10 d2 daar vechtlust de sterkere. Na goede onderschepping van Ramon schiet die net naast. 43 min goede aanval Dec’10 D2 maakt Kevin Heutinck verdiende 1-3. Dec’10 d2 blijft druk zetten en 50 min maakt Kevin de 2-3 maar helaas hij staat buitenspel. Dec’10 d2 krijgt nog wel paar kansen maar bij een uitval is het Witkampers die de 1-4 maakt.

Dec’10 verliest en bedankt de trouwe supporters die massaal aan kijken geweest zijn.