Wedstrijdverslagen

DEC'10 D1 vrijwel kansloos bij kampioen

01 Dec 2014

De uitwedstrijd van DEC ’10 D1 tegen kampioen SVZW D2 ging met 6-0 verloren. De ploeg uit Wierden was veel beter dan de Diepenheimers.

SVZW was vorige week na een late 1-2 zege bij DETO al kampioen geworden en liet ook nu zien dat er absoluut niets te halen viel voor de bezoekers van de combinatieclub, die zwak aan de wedstrijd begonnen en binnen een kwartier op een onoverbrugbare 3-0 achterstand werden gezet. Kort voor rust werd het nog 4-0.
In de tweede helft speelde DEC ’10 wat beter en ging het op jacht naar een eretreffer. Stijn Lubbers was er het dichtst bij na een goede pass, maar stuitte op de keeper van de Zwaluwen. Het werd uiteindelijk dus 6-0 en daarmee toonde SVZW zich de terechte kampioen.

De najaarscompetitie in de 3e klasse 22 is op 3 wedstrijden na afgerond. DEC ’10 D1 moet nog twee inhaalwedstrijden spelen en het zal beide wedstrijden moeten winnen om nog van de 6e naar de 5e plaats te stijgen in de stand.

SVZW D2 – DEC ’10 D1  6-0 (4-0)