De kop is eraf voor de E1, de eerste wedstrijd is gewonnen.

25 Aug 2015

Na twee trainingen beginnen we aan een nieuw voetbalseizoen met een bekerwedstrijd in een zonovergoten Diepenheim. Met vijf spelers uit de E1 van vorig jaar en vier nieuwe starten we enthousiast.

Een vaste keeper hebben we (nog) niet, Koen gaat vandaag de 1e helft kiepen.

Reunie begint sterk en komt al snel op een voorsprong van 2-0. Maar dan beginnen wij ook goede zin te krijgen en komen we op stoom. Na goed samenspel scoort Cas voor ons de 1e goal en we komen op dreef, koelbloedig maakt Kai de 2e en 3e goal, vooral die 3e goal is een hele mooie.

Door het harde werken van de verdedigers achterin, Erik, Keith, Conner en Mart krijgt Reunie nog weinig kansen en heeft Koen niet veel meer te doen.

Voor rust weet Cas Jorritsma nog een keer te scoren en gaan we met 4-2 naar de ranja, die ons goed smaakt, het is inmiddels al erg warm.

De leiders zijn tevreden in de rust en de spelers krijgen de opdracht mee zo door te gaan, maar we hebben natuurlijk nog niet gewonnen! Er wordt gewisseld van keeper, Keith gaat op goal en voorin wordt Ruben spits, Cas gaat mid-mid , Niels staat rechtsvoor en krijgt een paar mooie kansen die er helaas net niet in gaan. Ook Ruben mist een paar kansen, maar staat wel vaak op de goede plek.

De 2e helft wordt er beduidend minder hard gelopen door beide partijen, de warmte speelt een ieder parten. Na een succesvolle aanval van Reunie ziet Keith 1 keer de bal het net in gaan, 4-3 en dat blijft de stand tot het eindsignaal van scheidsrechter Jelmer Korenblik.