Bij EGVV 2 (zat.) gebeurt altijd wat

17 Mar 2014

Bij Hollywood aan de Schipbeek gebeurt altijd wat. Zo was Erik Roelofs niet kijken, de geruchten gaan dat hij met zijn 3 jaren plan als leider bezig is. Rick was druk met verhuizen naar zijn nieuwe stekje. Elwin keepte niet wegens allergie, het gerucht gaat dat hij bierallergie heeft. Ook onze razend snelle reporter en aanvoerder Therjon was er niet. Hij schijnt gesignaleerd te zijn met Karl-Heinz Rummenigge in München Airport om voor te stellen dat Jan klein Braskamp president van Bayern München te worden.

Zo gingen we met 11 man richting Haaksbergen. Er was een staande ovatie voor doelman Marco Zieverink die na 1440 minuten na zijn blessure weer in het doel stond. De Broer van scheidsrechter Gozubuyuk was de scheidsrechter vandaag nou dat beloofde nog wat.

Eerste helft was voor Haaksbergen die tiki taki voetbal speelde en Egvv kwam er niet aan te pas. Op de kans van Aart na.
De rust stand was 2-0.

Tweede helft liet Haaksbergen beetje liggen en was aanvoerder Hans Hilhorst die de keeper te ver voor zijn doel zag staan en perfect erin schoot.
Hans die druk in gevecht is voor de bronzen schoen samen met Martijn Reurink (beide 10 Doelpunten).
Haaksbergen maakte daarna 3-1 en 4-1 waarvan de laatste onze grote vriend scheidsrechter zich weer liet gelden. Er was een zuiver buitenspel doelpunt maar volgens meneer niet (3 meter). Schijnt dat die ook iets tegen mensen die Klein Braskamp heten zo eindigt de wedstrijd met 4-1.

Volgende week speelt Egvv thuis om 14.00 in de hel van oosten tegen Haaksbergen 4.Vorige keer verloren met 5-4.