Wedstrijdverslagen

Na vorige week in de laatste minuut een punt te hebben verspilt tegen Vorden A1 moest EGVV/Diepenheim A1 nu voor het eerst een uitwedstrijd spelen en dit was tegen Rietmolen A1 een team waar wij vorig seizoen niet volledig terecht, nog van verloren hadden met 2-0.

Lees verder

EGVV/Diepenheim A1 heeft de 3e thuiswedstrijd op rij, met 2-3 verloren van Vorden A1. Vooraf was duidelijk gezien de eerdere uitslagen van Vorden, dat we een goed voetballende ploeg tegenover ons kregen. Onder prachtig omstandigheden werd er om 14:30 op “sportpark de koppel” afgetrapt.

Lees verder

EGVV/Diepenheim A1 heeft de lastige thuiswedstrijd tegen Ruurlo A1 met 6-1 gewonnen. Na de eerste competitiewedstrijd te hebben verloren van een goed spelend vv Twente Goor stond de 2e wedstrijd op het programma tegen Ruurlo A1.

Lees verder

De A1 is er niet in geslaagd om de eerste competitiewedstrijd winnend af te sluiten, op sportpark de Koppel werd er met 0-2 verloren van Twenthe Goor A1. Door afwezigheid van de hoofdtrainer B. Bloemen , nam Jorrit de taak als hoofdtrainer tijdelijk over en was Bouke Bloemen de vlaggenist.

Lees verder

De eerste overwinning van het nieuwe voetbalseizoen is binnen voor de A1. Het won in een oefenduel in Goor tegen Hector A1 met grote cijfers, het werd 0-5.

Lees verder

Het is de A1 van EGVV/Diepenheim niet gelukt om de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen te winnen. Er werd, onder leiding van de nieuwe trainer Bennie Bloemen, die de naar sc Harfsen 1 vertrokken Erik Groothulze opvolgde, in de bekerwedstrijd tegen Holten A1 met 3-1 verloren.

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia