Wedstrijdverslagen

Na een redelijk teleurstellend gelijkspel vorige week tegen Bentelo C1 was het vandaag aan de C1 om de draad weer op te pakken tegen GFC C1. Om 12.45 maakte de bal zijn eerste omwenteling.

Lees verder

Op de Pol in Bentelo werd voor de tweede maal dit jaar afgetrapt tegen Bentelo C1. De voorgaande wedstrijd was met 2-1 gewonnen door de Gelselaar/Diepenheim combinatie dus een goed resultaat was ook deze zaterdag weer van belang. Het verschil op de ranglijst bedroeg 12 punten dus met goed voetbal en een aantal snelle doelpunten had de wedstrijd beslist kunnen worden.

Lees verder

Na de zure nederlaag van vorige week was het deze week aan de C1 om de slechte smaak weg te spoelen tegen de nummer laatst uit 2E. TVO C1 was de tegenstander uit Beckum waar het vandaag moest gebeuren.

Lees verder

22 Mar 2011

Na een prima 12-0 overwinning vorige week tegen BWO C2 was het vandaag aan de C1 om opnieuw thuis aan te treden voor een volgende wedstrijd. De tegenstander deze middag was Juliana ’32 C1. De nr. 6 uit Hengelo had 5 punten minder dan de C1 maar was een tegenstander die zeker niet onderschat mocht worden. Uit de resultaten van Juliana ’32 bleek dat ze nogal wisselvallig waren dus de C1 van EGVV/Diepenheim wist niet precies wat hen te wachten stond.

Lees verder

Na een teleurstellende wedstrijd vorige week was het aan de C1 om de draad deze week maar eens op te pakken. In Diepenheim mocht er afgetrapt worden tegen het laaggeklasseerde BWO C2. Thomas was nog op wintersport, Daan H. zal voorlopig niet voetballen vanwege zijn langdurige blessure en Dirk vertoont zijn kunsten bij de C2 omdat hij terug komt van een langdurige blessure. Met Daan G. als aanvulling op de C1 stonden 13 spelers klaar om het Diepenheimse veld te betreden.

Lees verder

Na een prima overwinning vorige week tegen Markelo C1 was het vandaag aan de C1 om het in Goor op te nemen tegen Twenthe Goor C1. Twee weken geleden ging de thuiswedstrijd met 0-5 verloren dus de jongens van de C1 hadden wel iets goed te maken. Thomas kon de wedstrijd helaas niet bijwonen vanwege een wintersport maar daarentegen was Maik weer terug bij het team. Met 13 man was het om 12.45 uur tijd om af te trappen.

Lees verder

Zaterdag 12 februari stond de C1 van EGVV/Diepenheim om 12.30 uur klaar voor de aftrap. Het was een confrontatie tussen de nr. 6 en 4, Markelo C1, van de 2e klasse F. Bij winst zou de C1 weer inlopen op Markelo maar dan moest de C1 wel goed van start gaan. 

Lees verder

Afgelopen zaterdag stond de eerste voorjaarscompetitiewedstrijd van de C1 op het programma. Na vele afgelastingen en 1 verloren oefenduel tegen Reunië C1 was het aan de jongens van de C1 om de draad weer op te pakken. Dit mocht gebeuren tegen de nr. 2 van de competitie Twenthe Goor C1. Deze wedstrijd was al eerder dit seizoen gespeeld maar dan als bekerduel. De wedstrijd ging toen met 4-6 verloren maar het was een wedstrijd waarin de C1 zich goed terug geknokt had.

Lees verder

Zaterdag 20 november stond om 14.30 uur op ‘de Koppel’ de wedstrijd Diepenheim/EGVV C1- Wilhelminaschool C1 op het programma. De jongens van de C1 wisten dat het hierbij om de nr. 1 van de competitie ging en werden erop voorbereid de tegenstander op waarde in te schatten. Kort dekken en goed je man in de gaten houden werd onder andere tijdens de wedstrijdbespreking behandeld.

Lees verder

Ook voor de C1 stond de laatste bekerwedstrijd van de poulefase op het programma. Na twee verliespartijen tegen Twenthe Goor C1 en Enter Vooruit C1 was het de beurt aan Oranje Nassau C2 om het tegen de C1 van Diepenheim/EGVV op te nemen.

Lees verder
© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia