Wedstrijdverslagen

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen DTC 07 op het programma. De ploeg uit Tilligte is nog ongeslagen na 3 wedstrijden, voor EGVV de schone zaak om daar verandering in te brengen. EGVV zag de afgelopen week de ziekenboeg weer oplopen, naast de bekende blessures van Silard, Twan en Jelles kwamen daar deze week ook nog Maik en Wesley bij. Cas, Ilvan en Jesper maakten de wedstrijdselectie weer compleet.
 
Na een uitgebreide wedstrijdbespreking, een reis van 45 minuten en een goede warming-up leken de koppen goed te staan voor een mooie pot voetbal in Tilligte. Helaas bleek niets minder waar te zijn.

Lees verder

Na de prima overwinning op v.v. Lochuizen van vorige week wilde EGVV 1 deze lijn graag doortrekken tegen h.v.v. Hengelo. Naast de blessures van Silard en Jelles haakte ook Matthijs afgelopen week geblesseerd af op de training. Hierdoor mocht Jari de linksback positie invullen. Ook moest EGVV het doen zonder het trouwe thuispubliek dat door de aangescherpte maatregelen niet welkom was op de Benneker.

Lees verder

Na het slechte competitiebegin tegen Haarlo mocht EGVV 1 deze week aantreden voor de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. In en tegen Lochuizen ging EGVV op zoek naar een revanche voor de verloren eerste wedstrijd. Silard en Jelles moesten deze week helaas afhaken op de training met een spier- en enkelblessure. Gelukkig was de selectie verder wel nagenoeg compleet; alleen Cas sloot aan vanuit de JO19-1 om het team van trainer Tim Kollen compleet te maken.

Lees verder

Zoals iedereen wel weet is de het afgelopen competitie jaar natuurlijk abrupt geeindigd door het inmiddels wel bekende Corona virus. Gelukkig kon de voorbereiding op het nieuwe seizoen wel zijn doorgang vinden en kon er volop getraind worden door de mannen van Tim Kollen. In het nieuwe seizoen mochten we Rik ‘’Simba’’ Sipma verwelkomen als versterking voor het team.
In de voorbereiding werden er diverse oefenwedstrijden en bekerwedstrijden afgewerkt met diverse resultaten. Nu was het afgelopen zondag dan zover na 6 maanden geen competitiewedstrijd te hebben gespeeld. Op een zonovergoten nazomermiddag mocht er thuis worden afgetrapt tegen Sp Haarlo. De mannen uit Haarlo hebben zich dit seizoen versterkt met een aantal spelers die terug zijn gekomen van ploegen uit de regio

Lees verder

EGVV speelde zondag op de Benneker tegen Haaksbergen. Om mee te blijven doen voor de plekken die recht geven op nacompetitie is het van belang om van deze tegenstander uit de onderste regionen te winnen. Aan het begin van het seizoen is gebleken dat dit soms lastige potjes zijn. Uit werd er kansloos verloren. De selectie was nagenoeg weer fit, Twan

Lees verder

EGVV 1 mocht vandaag aantreden tegen Sp. Rekken 1. Rekken is thuis nog ongeslagen, waardoor de mannen uit Gelselaar wisten dat hen geen makkelijke middag te wachten stond. Daarnaast is de lappenmand ook alles behalve leeg: de langdurig geblesseerde Silard kon vanzelfsprekend nog niet aantreden. Het gaat met hem wel de goede kant op na zijn kruisbandoperatie. Daarnaast is ook Thomas 

Lees verder

Gelijk na of zeg maar in de winterstop stond alweer de eerste competitiewedstrijd op het programma. Nadat we net een veldtraining hadden afgewerkt mochten we alweer aantreden voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. We vertrokken rond 13 uur richting Lochuizen om daar tegen Lochuizen 1 te spelen. De mannen van trainer Peter Groot Kormelink hadden nog maar een puntje en hadden dit punt na de wedstrijd verdubbeld. Wij waren op Thomas en Twan na compleet. Thomas

Lees verder

Op een kletsnatte zondagmiddag 2 februari 2020 stond op sportpark De Pol de wedstrijd tussen Zelhem en EGVV op het programma in de 5e klasse B. Door de vele regen was het vooraf nog even spannend of de wedstrijd wel doorgang kon vinden. Het veld was behoorlijk sappig, maar desondanks werd er gewoon gespeeld.

Lees verder

Afgelopen zondag voetbalden de jongens van EGVV 1 tegen de vosjes uit Vosseveld. EGVV is de laatste weken in goede doen en wist al vijf duels niet te verliezen, 4x winst 1x gelijk. Vosseveld daarintegen wist vorige week verrassend met grote cijfers te winnen van de koploper, 4-0. Het beloofde dus een lastige middag te worden voor EGVV. Met een overwinning kan EGVV een gat slaan met de subtop. Bij verlies of gelijk spel komt de ploeg terecht tussen een groot aantal clubs die vrijwel in punten gelijk staan. Doordat Jorn ziekjes was mocht Niels Haarman het magische numer 10 shirt deze middag dragen.

Lees verder

Na drie overwinningen op rij was het voor de mannen van EGVV vandaag zaak om deze lijn tegen Wolfersveen door te zetten. Het is EGVV die aan het begin van de wedstrijd direct een grote kans krijgt. Na een goede actie van Maik schiet hij de bal net naast. Na een kwartier komt EGVV op voorsprong. Jorrit stuurt Jelle via een uitstekende vrije trap weg achter de verdediging van Wolfersveen. Jelle kopt de bal goed door waardoor EGVV spits Thomas de bal gemakkelijk kan binnen glijden, 1-0.

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia