Wedstrijdverslagen

EGVV speelde zondag op de Benneker tegen Haaksbergen. Om mee te blijven doen voor de plekken die recht geven op nacompetitie is het van belang om van deze tegenstander uit de onderste regionen te winnen. Aan het begin van het seizoen is gebleken dat dit soms lastige potjes zijn. Uit werd er kansloos verloren. De selectie was nagenoeg weer fit, Twan

Lees verder

EGVV 1 mocht vandaag aantreden tegen Sp. Rekken 1. Rekken is thuis nog ongeslagen, waardoor de mannen uit Gelselaar wisten dat hen geen makkelijke middag te wachten stond. Daarnaast is de lappenmand ook alles behalve leeg: de langdurig geblesseerde Silard kon vanzelfsprekend nog niet aantreden. Het gaat met hem wel de goede kant op na zijn kruisbandoperatie. Daarnaast is ook Thomas 

Lees verder

Gelijk na of zeg maar in de winterstop stond alweer de eerste competitiewedstrijd op het programma. Nadat we net een veldtraining hadden afgewerkt mochten we alweer aantreden voor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. We vertrokken rond 13 uur richting Lochuizen om daar tegen Lochuizen 1 te spelen. De mannen van trainer Peter Groot Kormelink hadden nog maar een puntje en hadden dit punt na de wedstrijd verdubbeld. Wij waren op Thomas en Twan na compleet. Thomas

Lees verder

Op een kletsnatte zondagmiddag 2 februari 2020 stond op sportpark De Pol de wedstrijd tussen Zelhem en EGVV op het programma in de 5e klasse B. Door de vele regen was het vooraf nog even spannend of de wedstrijd wel doorgang kon vinden. Het veld was behoorlijk sappig, maar desondanks werd er gewoon gespeeld.

Lees verder

Afgelopen zondag voetbalden de jongens van EGVV 1 tegen de vosjes uit Vosseveld. EGVV is de laatste weken in goede doen en wist al vijf duels niet te verliezen, 4x winst 1x gelijk. Vosseveld daarintegen wist vorige week verrassend met grote cijfers te winnen van de koploper, 4-0. Het beloofde dus een lastige middag te worden voor EGVV. Met een overwinning kan EGVV een gat slaan met de subtop. Bij verlies of gelijk spel komt de ploeg terecht tussen een groot aantal clubs die vrijwel in punten gelijk staan. Doordat Jorn ziekjes was mocht Niels Haarman het magische numer 10 shirt deze middag dragen.

Lees verder

Na drie overwinningen op rij was het voor de mannen van EGVV vandaag zaak om deze lijn tegen Wolfersveen door te zetten. Het is EGVV die aan het begin van de wedstrijd direct een grote kans krijgt. Na een goede actie van Maik schiet hij de bal net naast. Na een kwartier komt EGVV op voorsprong. Jorrit stuurt Jelle via een uitstekende vrije trap weg achter de verdediging van Wolfersveen. Jelle kopt de bal goed door waardoor EGVV spits Thomas de bal gemakkelijk kan binnen glijden, 1-0.

Lees verder

Vandaag nam EGVV het op tegen DEO. Na enkele goede overwinning op rij was het zaak deze lijn door te trekken. Vanaf het begin was het direct DEO dat het initiatief neemt. Na goed doorgaan van de linksbuiten wordt de bal goed teruggelegd, waarna de spits van DEO gemakkelijk de 1-0 kan binnenschieten. EGVV probeert het initiatief over te nemen, Jelle komt één op één op de keeper maar schiet voorlangs. Na een kwartier spelen kopt Jelle de bal goed binnen na een goed aangesneden vrije trap van Matthias, 1-1. 

Lees verder

Na de mooie overwinning vorige week was het zaak voor de mannen van EGVV om vandaag tegen Erix aan te treden. Mocht deze wedstrijd gewonnen worden dan zou de aansluiting met de top van de competitie een feit zijn. Een plek in de top 5 is vanaf het begin van het seizoen al de doelstelling geweest. 

Lees verder

Waar EGVV al jarenlang niet wist te winnen in Geesteren, kwam hier vorig seizoen verandering in. Met 1-2 werd gewonnen bij de buurman en daarmee werd korte metten gemaakt met de negatieve historische reeks. 
Afgelopen zondag stond het duel voor seizoen 2019-2020 weer op de rol. EGVV kent een moeizame start en heeft slechts drie punten gehaald uit 3 wedstrijden. GSV kent daarentegen een bliksemstart met twee overwinning en een gelijkspel. Echter is GSV – EGVV altijd een wedstrijd op zich, ongeacht wat de ranglijst zegt.

Lees verder

Zondag speelde EGVV 1 tegen Rekken 1. Deze tegenstander is onbekend voor de mannen uit Gelselaar. Rekken degradeerde uit de vierde klasse en had zijn eerste twee wedstrijden in de vijfde klasse B gewonnen, het beloofde dus een lastige pot te worden

Lees verder
© 2020 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia