Wedstrijdverslagen

De tweede seizoenshelft is aangebroken. Twee weken geleden bleek Neede in de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft duidelijk te sterk. Na 11 wedstrijden zijn er 19 punten gehaald en positioneert EGVV zich daarmee op een vijfde plek.
Vandaag dus zaak om een goede start te maken aan de tweede seizoenshelft. EGVV speelt met rouwbanden en voorafgaand aan de wedstrijd wordt een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de onlangs overleden Eduard Meutstege, vader van medespeler Jorn, en op allerlei manieren betrokken binnen de vereniging.

Lees verder

Na een keer buiten getraind te hebben en een oefenwedstrijd gespeeld te hebben, was het tijd voor de competitie hervatting. Rekening houdend met het weer is er in onderling overleg tussen SP Neede en EGVV besloten om de wedstrijden om te draaien. Nu werd er op 3 februari om 14:00 in Neede afgetrapt in plaats van in Gelselaar. Het veld was tegen 14:00 sneeuwvrij en goed bespeelbaar.

Lees verder

Afgelopen zondag stond het uitduel tegen Bornerbroek op het programma. Voor velen de grote onbekende in 5b. Bornerbroek stond met 10 punten na 9 wedstrijden op een 8e plaats, EGVV strijd nog altijd mee in de subtop (3 t/m 6). EGVV moest het vandaag doen zonder Biense Klein Braskamp en Silard Meutstege. Voor hen waren Jesper Ligtenberg en Niels Haarman er weer bij. Met de lastige uitwedstrijd van aankomende zondag op het programma tegen koploper Neede en om aansluiting te houden in de subtop was er maar één taak voor EGVV en dat was winnen! Om 14.00 uur werd er afgetrapt op sportpark t’Brook.
 

Lees verder

Afgelopen zondag stond voor EGVV 1 de zware uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit 1 op het programma. Hoeve Vooruit is de trotse koploper van klasse 5B en heeft zelfs alle wedstrijden dit seizoen winnend weten of te sluiten. Taak voor EGVV om voor een ‘stuntje’ te zorgen en Hoeve de eerste punten af te pakken. Gezien het verleden liggen deze mogelijkheden er zeker; vorig jaar werd met 3-4 gewonnen door een laat doelpunt van Lars Boonk.

Lees verder

Na een jaar afwezigheid stond de wedstrijd tegen Diepenheim weer op het programma. Diepenheim wist zich vorig seizoen niet te handhaven in de 4e klasse, waarmee beide teams weer tegen elkaar uitkomen in de 5e klasse. 
Bijna alle spelers van beide elftallen hebben samen gespeeld in de jeugd. De jeugdafdeling van EGVV en Diepenheim werken alweer meerdere jaren samen. Vandaag niet samen met elkaar, maar tegen elkaar. Genoeg ingrediënten voor een mooi affiche!

Lees verder

Vandaag stond de, altijd beladen wedstrijd, tegen buurman GSV op het programma. De vorige 14 edities wist EGVV geen enkele keer met de overwinning terug te reizen naar Gelselaar. Het werd dus tijd ‘historie te schrijven’. Na de dompers tegen Bentelo en Lochuizen was het zaak weer eens aan de goede kant van de score te staan. Uiteraard is er dan niets mooiers dan dat tegen GSV te bewerkstellen. Daarbij speelde mee dat EGVV graag aan wil blijven haken bij de bovenste clubs. Om de teams onder hen, op grotere achterstand te zetten, was een overwinning een must.

Lees verder

28 oktober stond voor EGVV in het teken van de eerste echte topper van dit seizoen. De uitwedstrijd naar Bentelo stond namelijk op het programma. Na de degradatie uit de vierde klasse voor Bentelo, is het dit seizoen goed gestart met uitsluitend winstpartijen. Net als EGVV overigens… Verder waren Neede en Hoeve ook nog zonder puntverlies. Het betrof dus een wedstrijd tussen twee van de vier koplopers!
Bentelo lijkt feller aan de wedstrijd te beginnen en zet EGVV direct vanaf het begin vast. Na een minuut is het Bentelo die dan het eerste schot lost, gelukkig voor EGVV naast. Uit een corner van Robin komt het eerste wapenfeit van EGVV, Jorrit kopt helaas naast.
Na een lange bal komt de bal terecht bij Robin, die Jelle met een mooie pass de diepte in stuurt. Die blijft voor zijn man, en zet de bal perfect voor. Ronald verzilvert deze mooie aanval door de bal langs de keeper te schuiven. 1-0. Hierna zet EGVV aan en volgt er nog een kans voor Lars, waar de keeper van Bentelo redding op weet te brengen.

Lees verder

Op een mooi zonnige zondag was het zover. EGVV moet aantreden tegen VV Haaksbergen. Wanneer EGVV zou winnen zou het zich bij de top 4 blijven mengen. Concurrenten spelen ook tegen elkaar. Het zal geen makkelijke opgave worden want Haaksbergen had in de eerste 3 wedstrijden gewonnen van Bornerbroek en nipt verloren van Bentelo en Hoeve Vooruit.

Lees verder

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen Haarlo op het programma. Na de 2 goede zeges van afgelopen weken wil EGVV deze reeks voorzetten. Haarlo heeft zijn 1ste 2 wedstrijden verloren dus zouden zij geprikkeld zijn om het EGVV vandaag zeer lastig te gaan maken. Op de bank beginnen vandaag Matthias, Ramon en Ilvan. In de goal is Dennis weer terug.

Lees verder

Vandaag stond competitiewedstrijd 2 op het programma. Na de krappe uitoverwinning bij VV Deo, kwam vandaag SVBV uit Barchem op bezoek. Voor de mannen uit Gelselaar een mooi moment om de goede lijn door te trekken en ook in de eerste thuiswedstrijd 3 punten te behalen. Gelegenheidskeeper Jari stond op goal en de bank werd warm gehouden door Wesley, Ronald en Jesper, die aansloot vanuit de lagere elftallen.

Lees verder
© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia