Nieuws

Maandag 2 juli inlooptraining van EGVV/DIO volleybaldames

24 Jun 2018

Nadat wij eind mei van ons lieten horen in onze zoektocht naar enthousiaste dames die zich bij ons volleybalteam zouden willen voegen kregen wij de nodige enthousiaste reacties. Maar mocht je nu nog twijfelen of liever gewoon een keer mee willen trainen dan kan dit op maandag 2 juli in Gelselaar.  Ben jij of ken jij diegene die het damesteam van EGVV/ DIO nodig heeft? Of wil je het gewoon een keer proberen kom dan maandag avond naar de inlooptraining van de volleybaldames van EGVV/DIO.

De training zal om 20.00 uur van start gaan en tot 21.30 uur duren. Vanaf 19.45 uur zal de sporthal De Benneker aan de Driessenweg 25-27 de deuren openen!
Datum:           Maandag 2 juli
Locatie:          De Benneker, Driessenweg 25-27 te Gelselaar
Trainingstijd:  20.00 – 21.30 


Extra informatie:

Het afgelopen seizoen hebben wij een mooie 3e positie in de 4e klasse E weten te behalen. Mooi, maar ook zeker met de nodige tegenstootjes. Onze selectie is door blessures inmiddels dusdanig uitgedund waardoor wij op zoek zijn naar nieuwe- of oude talenten. Of gewoon meiden/dames met enorm veel inzet die het wel zien zitten om één maal in de week te trainen en wedstrijden te spelen in de 4e klasse.

Het gaat hierbij om een enthousiast damesteam die er ook graag komend seizoen weer een leuk seizoen van wil maken! Ben jij of ken jij diegene die het damesteam van EGVV/ DIO nodig heeft? Neem dan gerust contact op met een van de volleybaldames of met ons bestuur via secretaris@egvv.nl .

Trainingsavonden:     Maandag
Thuiswedstrijden:      Op vrijdag avond 20.00 uur
Uitwedstijden:            Door de club zelf te bepalen.

Klik hier voor meer competitie-informatie   

Wij hopen jou graag volgend seizoen bij ons team te mogen verwelkomen!

Namens de Dames van EGVV/DIO
 

Terug naar overzicht

© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia