Nieuws

Hardloopclinic najaar 2018

05 Sep 2018

Sinds 2017 organiseren wij in Gelselaar in het voorjaar en het najaar hardloopclinics. Vanwege de vele positieve reacties hebben wij besloten dat wij ook in het najaar van 2018 weer een clinic gaan geven.

Op 22 september start in Gelselaar op Sportpark de Benneker dan ook een nieuwe hardloopclinic van 10 weken. De trainingen zijn ook nu weer van 9:00 uur tot 10:30 uur. In voorgaande clinics was de leiding in handen van Theo en Janny Nijkamp. Theo en Janny hebben aangegeven dat het hen dit najaar aan tijd ontbreekt om de clinic te geven. Gelukkig hebben wij Bert Vogel, onder andere organisator van de Eiberrun, bereid gevonden om de clinic te geven.

Omdat wij dit najaar slechts 1 trainer hebben is de inschrijving beperkt tot maximaal 30 deelnemers. Bij de laatste clinic waren er 46 deelnemers dus zorg dat je op tijd bent. Deelname aan de clinic kost € 25,- (incl. koffie / thee na de clinics). Dit bedrag zal in de 3e week via automatische incasso worden geïncasseerd. Na afloop van de clinic zal begin december de mogelijkheid worden geboden om gezamenlijk deel te nemen aan de DEO loop, deze plaats vindt op 15 december 2018 (kosten hiervoor dienen apart betaald te worden).

Wil je mee doen? Klik dan op deze link en geef je op!

Terug naar overzicht

© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia