Nieuws

Derby weekend EGVV

29 May 2018

Het was afgelopen weekend Derby-weekend bij EGVV. Zoals elke week spelen wij wedstrijden in de regio maar dit weekend was toch wel een bijzondere. Er stonden maar liefst 3 (historische) krakers op het programma.
EGVV 2 (zaterdag) mocht het in Haarlo opnemen tegen Haarlo 2 (zaterdag). De van oudsher beladen confrontatie werd een prooi voor de heren uit Haarlo. Het werd een doelpuntrijk duel met maar liefst 13 goals. 9 in het voordeel van Haarlo en 4 voor EGVV. 

EGVV 3 nam het op tegen de buurman uit Diepenheim. De jeugd van EGVV en Diepenheim werken al jaren samen maar de senioren staan ieder jaar tegenover elkaar op de (nu nog?) natuurgrasvelden van beide verenigingen. Diepenheim 5 wist na 90 minuten de punten in Diepenheim te houden. Het werd namelijk 3-2 voor de thuisploeg. Voor EGVV 3 is het derbyseizoen nog niet helemaal afgelopen. Komende zondag staat het treffen met GSV’63 3 namelijk nog op het programma. Oja.. en in Diepenheim bleef het nog lang onrustig na de fietscombi van de heren van EGVV 3.

Het meest succesvolle team van dit Derby-weekend was EGVV 2 (zondag). De rood-gele formatie uit Noordijk kwam op bezoek in Gelselaar. Waar EGVV 2 eerder dit seizoen de bietenbrug op ging in Noordijk zag het er vandaag beter uit. Geen spectaculair duel maar wel weer 5 doelpunten. EGVV 2 mocht zich vlak voor tijd rijk rekenen toen men de 3-2 voorsprong op het scorebord wist te noteren. Deze overwinning gaf de afsluitende barbecue toch nog net even iets meer glans!

Ook ieder jaar mooie derby’s spelen? Bij EGVV kan het! Heb jij talent of niet zo veel maar zou je het toch gewoon leuk vinden om lekker een potje te voetballen? Dit kan natuurlijk bij EGVV! Laat je bijpraten door één van de huidige spelers, neem contact op met onze Technische Commissie of benader EGVV via secretaris@egvv.nl

Tot volgend seizoen op de Benneker?!

Terug naar overzicht

© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia