Nieuws

Cursus Verenigingsscheidsrechter

03 Dec 2018

Binnen EGVV zijn wij op zoek naar personen die zo nu en dan een jeugd- en/of seniorenwedstrijden willen fluiten. Lijkt het jou leuk om voetbalwedstrijden te fluiten bij junioren of senioren? Wanneer jij denkt dat jij hiertoe in staat bent, meld je dan nu aan voor de cursus verenigingsscheidsrechter.

EGVV is van plan om in samenwerking met vv Diepenheim in het voorjaar van 2019 een cursus verenigingsscheidsrechter aan te bieden. Het zal gaan om 4 cursusavonden, verdeeld over de maanden januari tot en met april.

Aanbod

  • 4 cursusavonden van een professionele KNVB docent (januari t/m april, 1 maal per maand, 3 uur durende bijeenkomst)
  • Afhankelijk van de cursist zal de cursusavond starten om 19.00 of 19.30 uur
  • Cursuskosten vergoed door EGVV
  • Ervaringsdeel waarbij je wedstrijden leidt binnen de eigen vereniging (EGVV/ DEC’10)
  • Coaching en feedback van ervaren praktijkbegeleiders tijdens het ervaringsdeel
  • Na het volbrengen van de cursus ontvang je een diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”.

De minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar.

EGVV zou erg dankbaar zijn als na het volbrengen van de cursus onze scheidsrechterscoördinatoren een gros aantal mogelijkheden hierin heeft.
Opgave

Je kunt je voor de scheidsrechterscursus opgeven door te mailen naar secretaris@egvv.nl. Voor meer informatie kun je ook bij Tessa Klein Braskamp terecht: 06-51926108. In samenwerking met vv Diepenheim zal er beoordeeld worden of er voldoende opgave is om de cursus te starten. Dus meld je snel aan!

Extra aanbod

Ben jij 12 aar of ouder en wil je graag pupillenwedstrijden begeleiden? Ook hiervoor hebben wij een aanbod vanuit de KNVB gekregen. Deze bedraagt 2 cursusavonden van 2,5 uur en het begeleiden van twee stagewedstrijden. Ook voor deze aanmelding, zie opgave.

Terug naar overzicht

© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia