Nieuws

7x7 voetbal bij EGVV?

10 Feb 2022

7x7 voetbal is de laatste jaren steeds populairder geworden bij senioren voetballers. Wat is 7x7?
De vorm 7x7 voetbal is ideaal voor verenigingen die kampen met spelerstekorten binnen elftallen of met spelers die niet meer wekelijks willen of kunnen spelen. Ook voor spelers die weer willen beginnen met voetbal is dit een mooie mogelijkheid.

Bij EGVV willen we ons vooral op de doelgroep richten die niet meer voetbalt. Lekker voetballen op een recreatieve manier staat centraal. KNVB biedt 7x7 competities aan voor zowel mannen (35+/45+) als vrouwen (18+/30+):

7x7 Toernooivorm op vrijdagavond (Voor- en najaarsreeks):
Deze vorm kent, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, een reeks van minimaal 4 speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule. De speelavonden zijn om de 2 á 3 weken en dus ideaal voor teams/voetballers die niet meer wekelijks op het veld kunnen staan.
Daarnaast is het gezellig nababbelen onder het genot van een hapje en drankje natuurlijk ook niet verkeerd.  

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar secretaris@egvv.nl of stuur een bericht via Facebook. Je mag ook keer op een donderdagavond naar de kantine komen of pak een training op donderdag mee bij de lagere elftallen (aanvang 20 uur).
Wij hebben de intentie om een team in te schrijven voor de najaarsreeks van 2022. 

 

Terug naar overzicht

© 2024 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia