Aanmelden hardloopclinic Gelselaar

In zowel het voorjaar, als het najaar, organiseert EGVV een hardloopclinic die voor zowel ervaren lopers, als ook voor beginnende lopers, bedoeld is. 10 weken lang kan er iedere zaterdagochtend getraind worden onder leiding van ervaren looptrainers.

Na bijna twee decennia werd in 2017 besloten om de Gaanzeloop nieuw leven in te blazen. Voorafgaand aan het hardloopevenement werd een clinic georganiseerd waaraan veel deelnemers met plezier hebben meegedaan met als ultiem doel de deelname aan de OVM Gaanzeloop 2.0. Deze clinic bleek een shot in de roos, ruim 30 deelnemers volgden 10 weken lang de trainingen onder de leiding van Theo en Janny Nijkamp uit Neede. Wegens dit succes is er besloten om ook in het najaar een clinic te organiseren, dit maal met als doel de DEO-loop in Borculo.

De hardloopclinic in het voorjaar van 2018 bleek nog een groter succes te zijn dan de voorgaande editie. Na de eerste week werden de ruim 40 lopers verdeeld over twee groepen, passend bij hun tempo en loopervaring. Naast de trainingen in en rond Gelselaar zijn er ook trainingen gegeven op de Needse Berg en op de sintelbaan van ASV in Eibergen.

Ook in 2019 organiseren wij weer een clinic ter voorbereiding op de OVM Gaanzeloop.
Lekker werken aan je conditie in en rond het mooie Gelselaar, wie wil dat nou niet?

Wil jij ook mee doen?
Dat kan; op 12 januari 2019 om 9 uur wordt de clinic voor het eerst gegeven.
Onder professionele begeleiding van Theo en Janny Nijkamp kan je 10 zaterdagen trainen om vervolgens op 23 maart mee te doen aan de OVM Gaanzeloop.
Na de training is er altijd gratis koffie / thee / chocolademelk.

De kosten zijn € 25,- inclusief gratis deelname aan de OVM Gaanzeloop op 23 maart 2019.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

* Als u uw telefoonnummer invoert wordt u toegevoegd aan een groepsapp waar informatie over de hardloopclinics wordt gedeeld.
** De kosten van de clinic worden in de 3e week per automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

© 2019 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia