Wedstrijdverslagen

In de thuiswedstrijd tegen Twenthe C1 kwam DEC ’10 C1 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De ploeg was beter, maar liet de ploeg uit Goor in de slotfase ontsnappen aan een nederlaag

Lees verder

DEC ’10 C1 heeft ervoor gezorgd dat de prijzenkast van DEC ’10 de afgelopen weken weer aardig is aangevuld. De jongens wisten beide toernooien waaraan ze meededen te winnen.

Lees verder

De door blessures geplaagde ploeg moest 4 spelers en een grensrechter van de D-jeugd meenemen om een team met wisselspelers op de been te kunnen brengen. Daan Gerritsen kon nog geen volledige wedstrijd spelen, maar hij moest al snel invallen omdat nu Niels Haarman geblesseerd

Lees verder

DEC ’10 C1 heeft zich gerevancheerd op de 5-2 nederlaag tegen HSC ’21 C2 van vorige week, toen bij de tegenstander bijna een half team van C1 meedeed. De returnwedstrijd in Diepenheim werd met 4-0 gewonnen, maar de zege was erg geflatteerd.

Lees verder

Na de sof van vorige week, 2-6 verlies, stond vandaag de zware uitwedstrijd tegen Witkampers C1 op het programma. Zij hebben ook een mix van 1e en 2e jaars C spelers, de 1e jaars kennen wij maar al te goed van vorig jaar, een groep kleine

Lees verder

DEC ’10 C1 heeft een slechte competitiestart gemaakt. De ploeg leed een onnodige 2-6 nederlaag tegen Vios Beltrum C1. Dat was echter nog de minste zorg van leiders Han en Han, want het team kampt nu al met dermate veel afwezigen

Lees verder

Met de zon hoog aan de hemel en een zuchtje wind begon de C1 vanmiddag aan het zware karwei tegen de nr. 1 van de competitie. De uitwedstrijd tegen Wilhelminaschool C1 ging om 12.30 uur van start. 

Lees verder

Na een prima overwinning op zaterdag mocht de C1 twee dagen later op maandag alweer aantreden tegen Hengelo C1D. De wedstrijd was eerder afgelast en kon deze maandag ingehaald worden. Op twee langdurige blessures na was de C1 compleet en gaf scheidsrechter Slotboom om 19.00 uur het startsein van de wedstrijd.

Lees verder

In Hengelo werd om 14.30 uur afgetrapt tegen Juliana’32 C1. Het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijkwaardig op. De C1 kreeg via enkele goede aanvallen kansen Juliana kwam er bij vlagen via counters snel uit. Gelukkig stond Thijs goed te keepen en hadden de aanvallers van Juliana het vizier niet op scherp staan.

Lees verder

Afgelopen zaterdag, een extreem warme zaterdag voor deze tijd van het jaar, mocht de C1 weer eens aantreden voor een thuiswedstrijd. De wedstrijd ATC’65 C2 – EGVV/Diepenheim C1 stond op het programma. De wedstrijd ging aan het begin van het seizoen met 7-1 verloren. Er was dus nogal iets goed te maken.

 

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia