Wedstrijdverslagen

De 1e wedstrijd na de winterstop uit tegen GFC D1. De laatste wedstrijd voor de winterstop hebben we met 2 - 1 van dit team gewonnen. Vandaag is echter onze achterhoede niet compleet. Niek is een weekendje weg en Maurits G. heeft een liesblessure. We beginnen dus met maar 1 wisselspeler aan deze wedstrijd. Op het trainingsveld van GFC, waar we de warming-up doen, is het koud en de grond is nog bevroren. Het hoofdveld, waar de wedstrijd plaats vindt, is prima.

Lees verder

De voorjaarscompetitie is nu echt begonnen, maar tot nu toe heeft dat nog geen punten opgeleverd voor DEC ’10 D1. In de thuiswedstrijd tegen SVVN D2 lieten de bezoekers uit Nijverdal zien hoe je als counterploeg moet spelen. Het werd 3-4.

Door vakantie en spelersgebrek bij andere teams waren geen van beide teams helemaal compleet. Aan DEC ’10-zijde speelden Mart Mentink, Maurits Geerdink en Maurits Avenarius niet mee. En behalve een paar spelers hadden de bezoekers ook hun pasjes en hun voetbalkleren niet bij zich. Dat laatste werd nog opgelost voordat scheidsrechter Joost Elderink, die voor het eerst een D-wedstrijd floot, om even na 10:00 uur het beginsignaal gaf.

Lees verder

 De spelers van DEC ’10 D1 zijn er niet in geslaagd om nog een plaats te stijgen in de stand. Daarvoor was een overwinning nodig tegen Oranje Nassau D4, maar het omgekeerde gebeurde. De ploeg uit Almelo was feller en toonde meer inzet: 1-2.

Lees verder

DEC ’10 D1 heeft nog altijd uitzicht op een 5e plaats in de eindstand van de najaarscompetitie. Hulzense Boys D3, dat onderaan staat, werd op eigen veld met 0-5 geklopt. Gezien het grote veldoverwicht van de combinatieclub had de score veel hoger uit moeten vallen.

Lees verder

De uitwedstrijd van DEC ’10 D1 tegen kampioen SVZW D2 ging met 6-0 verloren. De ploeg uit Wierden was veel beter dan de Diepenheimers.

Lees verder

Na een serie overwinningen op rij moest DEC ’10 D1 zijn meerdere erkennen tegen SVVN D2. De bezoekers wisten wel te scoren, waar dat DEC ’10 niet lukte, en gingen met een 0-1 overwinning terug naar Nijverdal.

Lees verder

03 Nov 2014

Voor de eerste keer dit seizoen heeft DEC ’10 D1 een thuiswedstrijd winnend afgesloten. Tegenstander Juventa D2 uit Wierden werd met een 3-1 nederlaag terug naar huis gestuurd.

Lees verder

In de uitwedstrijd tegen DOS ’37 D2 was DEC ’10 D1 één helft de mindere en één helft de betere. Maar de thuisclub scoorde 2 keer en het team uit Diepenheim wist maar 1 doelpunt te maken, dus bleven de punten bij de nog ongeslagen ploeg uit Vriezenveen.

Lees verder

De eerste overwinning van DEC'10 D1 is een feit. Het team was veel beter dan tegenstander Hellendoorn D2 en ging met een 1-6 overwinning terug naar Diepenheim.

Lees verder

DEC' D1 voelt zich in de derde klasse aanmerkelijk beter thuis dan in de tweede klasse. De eerste thuiswedstrijd in de nieuwe competitie werd met 4-4 gelijkgespeeld tegen Luctor Et Emergo D2, en terechte uitslag.

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia