Wedstrijdverslagen

Het ging als een tierelier dit seizoen, met 3 gewonnen bekerduels begonnen we aan de competitie.  Hier ging het soms haast iets te gemakkelijk, met eindstanden van 17-2, 9-1 maar zo kregen onze jongens wel alle ruimte om hetgeen ze leerden in de trainingen tot uitvoering te brengen, heel mooi samenspel hebben ze laten zien en het zelfvertrouwen groeide met de week. Tegen Rietmolen werd het ietsje lastiger, maar ook hier knokten ze voor wat ze waard waren en werd de overwinning ruimschoots gehaald. Tussendoor hebben we nog een aantal oefenwedstrijden gespeeld tegen 2e klas teams om te kijken of we voetbaltechnisch hier ook mee kunnen komen, en dat verliep zeker niet slecht.

Lees verder

Zaterdag 17-9 gingen we weer een wedstrijd voetballen, nadat we de 3 bekerwedstrijden hadden gewonnen, de eerste competitiewedstrijd ook met 17-2 mochten we weer voetballen bij de Koppel, op veld 3 weliswaar, er is iets met beestjes in het gras of zo, dus helemaal naar achteren.

Lees verder

Het seizoen is weer begonnen en we hebben er zin aan, en de jongens van ons team helemaal wel.

Voorafgaand aan de eerste training kwamen we op zaterdagmiddag bij elkaar zodat de jongens elkaar een beetje kunnen leren kennen, als ze dat al niet deden. En dan hebben wij, de leiders, de gezichten van de ouders die we nog niet kenden ook allemaal een keertje gezien. Handig als je langs de lijn staat. We mogen ons gelukkig prijzen dat ons team met 2 trainers (en een reserve trainer) en 2 leiders van start kan gaan, helaas hebben niet alle jeugdteams van DEC’10 het al rond voor komend seizoen.
De eerste bekerwedstrijd spelen we tegen Enter Vooruit, we staan zaterdag 20-8 al om 8.30 uur aldaar op het veld. De keeper, Gijs Landeweerd, al jaren keeper staat nu voor het eerst bij de E1 in de goal. Als achterspelers beginnen we met Koen van Egteren (3e jaars E) en Sven Riethorst, ook voor het eerst E speler. In het midden zoals vertrouwd Erik Alfing en als voorspelers starten we met Ruben v.d. Haar (2e jaars E) en Sem Bovenschutte (vanuit de F) en Mik v.d. Kooi is de spits, hij komt ook vanuit de F. 

Lees verder

Na twee trainingen beginnen we aan een nieuw voetbalseizoen met een bekerwedstrijd in een zonovergoten Diepenheim. Met vijf spelers uit de E1 van vorig jaar en vier nieuwe starten we enthousiast.

Lees verder
© 2021 EGVV | Privacy Policy

Ontwerp en realisatie door palmedia