Derde gelijkspel op rij voor EGVV

17 Oct 2016

Zondag 9 oktober mocht EGVV aantreden tegen v.v. Diepenheim. Waar voorgaande jaren EGVV vaak hoger op de ranglijst stond, was het nu Diepenheim die het seizoen erg sterk gestart was. Het stond vooraf aan de wedstrijd op de tweede plek, met een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper Neede. Op basis van de ranglijst stond EGVV een zware middag te wachten...

Dit bleek al snel, waar Diepenheim vroeg en hoog druk zette. Op een mogelijkheid van Ronald in de tweede minuut na, kwam EGVV hier maar moeilijk onderuit. Dit resulteerde in enkele mogelijkheden voor v.v. Diepenheim. Na de 20e minuut waar een kopbal nog langs de goede kant van de paal ging voor EGVV, was het de 29e minuut wel raak. Uit een corner werd de 1-0 binnen gekopt.

Dit was voor EGVV het moment om wakker te worden, het werd dreigender voor de goal. Eerst werd een schot van Matthias knap gepareerd door de keeper van Diepenheim. Even later blijkt hij ook een sta-in-de-weg, waar na een scrimmage de bal voor de voeten van Jelle valt, die niet na denkt en direct uithaalt. Helaas zonder succes.

In de rust wordt aangegeven het niveau van de laatste 15 minuten vast te houden, dan zouden we zeker niet kansloos zijn. EGVV voerde direct na rust de druk op, dit resulteerde dan ook in de terechte gelijkmaker. Na een goede aanval kopte Jelle (in twee instanties) de 1-1 binnen op aangeven van Jorn.

Hierna werd het wat meer een open wedstrijd, met uitbraken aan beide kanten. V.v. Diepenheim bleef dreigend door de lucht, waar EGVV er ook een aantal keer dreigend uit kwam. Er werd niet meer gescoord. Beide teams hadden eventueel de zege nog over de streep kunnen trekken, maar achteraf gezien is een gelijkspel terecht.

Na twee nederlagen en ondertussen drie gelijke spelen wacht EGVV nog altijd op de eerste overwinning. Aankomende zondag wordt thuis aangetreden tegen Lochuizen, het wordt dan ook tijd de drie punten in Gelselaar te houden!

Dennis Willems

Wedstrijdverloop

0'

Aftrap

19' Doelpunt Jor Wolberink 1-0
  45'   Einde Periode

45'   Aftrap
  49' Gele kaart Biense Klein Braskamp
55' Wissel
57' Doelpunt Jelle Klein Braskamp 1-1
  64' Wissel
74' Gele kaart Jor Wolberink
  74' Wissel Silard Meutstege vervangt Thomas Rensing
82' Wissel
88' Wissel Ilvan Schrijver vervangt Matthias Hilhorst
  90+1'   Einde Periode